Carrière

Maak het verschil en kom werken bij Teva Pharmaceuticals in Nederland

Teva is altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde mensen die zich voor ons bedrijf willen inzetten. Bij Teva krijg je de kans om je talent in te zetten en je te ontwikkelen en help je ons het verschil te maken in het leven van veel mensen. We hebben zowel vacatures voor onze productie locatie in Haarlem als voor ons Europese hoofdkantoor in Amsterdam. 

Bekijk de vacatures op de vacaturewebsite

 

Make a difference and join Teva Pharmaceuticals in the Netherlands

Come and join Teva on your journey of growth. Working for Teva means making a difference to people’s lives. You do make a difference for our patients who depend on our medication every day. We have career opportunites both in our European Headquarters in Amsterdam and in our Haarlem Manufacturing site.

Check them on the career portal

Groei mee met Teva: een organisatie die voortdurend in beweging is

 Read more about your career at Teva

Teva is de grootste leverancier van generieke medicijnen ter wereld en in toenemende mate houdt Teva zich ook bezig met de ontwikkeling van nieuwe medicijnen. Met 57.000 medewerkers, die actief zijn in 80 landen over de hele wereld, zetten wij ons in voor het verbeteren van de gezondheid van mensen om ervoor te zorgen dat zij zich beter voelen. Teva is een snel groeiend bedrijf en wil graag voorop lopen. Wij streven ernaar de beste te zijn in alles wat we doen. We kijken vooruit en reageren snel op nieuwe ontwikkelingen. Verandering is een vanzelfsprekend onderdeel van ons werk. Zo kunnen we blijven voldoen aan de wensen en verwachtingen van onze klanten, de maatschappij en de markt.


Teva Nederland in Haarlem
Teva’s Nederlandse hoofdkantoor bevindt zich in Haarlem, hier zijn ongeveer 700 medewerkers werkzaam. Onze site in Haarlem houdt zich bezig met Research & Development, Productie en Marketing & Sales van zowel de generieke- als de “specialty” geneesmiddelen, ziekenhuis producten, voedingssupplementen en cosmetica.


Teva Pharmaceuticals Europa in Amsterdam
Het wereldwijde hoofdkantoor van Teva bevindt zich in Israël. Het hoofdkantoor van Europa is gelegen in Amsterdam in Nederland. Hier zijn ongeveer 300 medewerkers werkzaam. Over heel Europa heeft Teva ongeveer 18.000 medewerkers in dienst.
Teva richt zich op een grote verscheidenheid aan “specialty” en generieke medicatie. Daarnaast houdt Teva zich ook bezig met actieve farmaceutische ingrediënten en ‘over de counter’ producten. Teva is actief in 36 landen, inclusief de 28 landen die lid zijn van de Europese Unie. Teva is Europa’s grootste leverancier als het gaat om generieke medicatie.
De vaardigheden en toewijding van onze 18.000 medewerkers, die werken bij Teva Europe, maken ons een marktleider. De diversiteit aan achtergronden, kwalificaties en talen zijn de sleutel voor onze voortdurende prestaties. Onze organisatie is een plek waar briljante ideeën ontstaan en worden benut. Wij geloven in onze medewerkers en bieden hen graag nieuwe uitdagingen wat zorgt voor groei en ontwikkeling op professioneel gebied.

Vacatures

Teva is altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde mensen die zich voor ons bedrijf willen inzetten. Werken bij Teva in Haarlem staat voor een carrière die je veel kansen en uitdagingen biedt. Je maakt bij ons deel uit van een groeiend internationaal netwerk. Natuurlijk moeten we onze zakelijke doelstellingen halen, maar we vinden het net zo belangrijk dat onze mensen lekker in hun vel zitten en zich verder willen ontplooien. Ons arbeidsvoorwaardenpakket is daarop afgestemd en biedt vele keuzemogelijkheden.

Bij Teva krijg je de kans om je talent in te zetten en je te ontwikkelen en help je ons het verschil te maken in het leven van veel mensen. Elke dag zijn er 250 miljoen mensen die wij wereldwijd helpen.

Onze sollicitatieprocedure bestaat altijd uit een aanmelding via de website. Als je geselecteerd bent voor een vacature nodigen we je uit voor een eerste sollicitatiegesprek. Als dit eerste gesprek succesvol verloopt, nodigen we je uit voor een tweede gesprek. Voor bepaalde functies maken wij gebruik van een assessment center. Als laatste stap hebben we een persoonlijk arbeidsvoorwaardengesprek.

We hebben zowel vacatures voor onze productie locatie in Haarlem als voor ons Europese hoofdkantoor in Amsterdam. 

Bekijk de vacatures op de vacaturewebsite. Je kunt daar gericht zoeken naar vacatures op locatie of trefwoord.