Groei mee met Teva: een organisatie die voortdurend in beweging is

 Read more about your career at Teva

Teva is de grootste leverancier van generieke medicijnen ter wereld en in toenemende mate houdt Teva zich ook bezig met de ontwikkeling van nieuwe medicijnen. Met 57.000 medewerkers, die actief zijn in 80 landen over de hele wereld, zetten wij ons in voor het verbeteren van de gezondheid van mensen om ervoor te zorgen dat zij zich beter voelen. Teva is een snel groeiend bedrijf en wil graag voorop lopen. Wij streven ernaar de beste te zijn in alles wat we doen. We kijken vooruit en reageren snel op nieuwe ontwikkelingen. Verandering is een vanzelfsprekend onderdeel van ons werk. Zo kunnen we blijven voldoen aan de wensen en verwachtingen van onze klanten, de maatschappij en de markt.


Teva Nederland in Haarlem
Teva’s Nederlandse hoofdkantoor bevindt zich in Haarlem, hier zijn ongeveer 700 medewerkers werkzaam. Onze site in Haarlem houdt zich bezig met Research & Development, Productie en Marketing & Sales van zowel de generieke- als de “specialty” geneesmiddelen, ziekenhuis producten, voedingssupplementen en cosmetica.


Teva Pharmaceuticals Europa in Amsterdam
Het wereldwijde hoofdkantoor van Teva bevindt zich in Israël. Het hoofdkantoor van Europa is gelegen in Amsterdam in Nederland. Hier zijn ongeveer 300 medewerkers werkzaam. Over heel Europa heeft Teva ongeveer 18.000 medewerkers in dienst.
Teva richt zich op een grote verscheidenheid aan “specialty” en generieke medicatie. Daarnaast houdt Teva zich ook bezig met actieve farmaceutische ingrediënten en ‘over de counter’ producten. Teva is actief in 36 landen, inclusief de 28 landen die lid zijn van de Europese Unie. Teva is Europa’s grootste leverancier als het gaat om generieke medicatie.
De vaardigheden en toewijding van onze 18.000 medewerkers, die werken bij Teva Europe, maken ons een marktleider. De diversiteit aan achtergronden, kwalificaties en talen zijn de sleutel voor onze voortdurende prestaties. Onze organisatie is een plek waar briljante ideeën ontstaan en worden benut. Wij geloven in onze medewerkers en bieden hen graag nieuwe uitdagingen wat zorgt voor groei en ontwikkeling op professioneel gebied.