Lieve collega’s van Teva Nederland, mijn naam is Anne!

Ik ben 37 jaar, moeder van Bram en tot voor kort werd mijn leven vaak bepaald door mijn migraine. Maar… met veel plezier kan ik jullie meedelen dat dit nu niet meer het geval is. Ik en jullie collega’s van Teva vertellen jullie graag hoe dit kan. En daarom nemen we je deze week mee in mijn verhaal.
 

Podcast 1: een nieuwe behandelklasse

In deze podcast nemen Anne-Marie, Mirjam, Majorie, Annette en Yvette jullie even mee naar hoe het allemaal 3 jaar geleden begon. Werkt de button niet? Kopieer dan de volgende link en plak die in de URL balk van je browser: https://vimeo.com/648492862/32eeec40db

Podcast 1: een nieuwe behandelklasse

In deze podcast nemen Anne-Marie, Mirjam, Majorie, Annette en Yvette jullie even mee naar hoe het allemaal 3 jaar geleden begon. Werkt de button niet? Kopieer dan de volgende link en plak die in de URL balk van je browser: https://vimeo.com/648492862/32eeec40db

Luister podcast Podcast 1: een nieuwe behandelklasse

Inventarisatie hoofdpijnmarkt en educatie van de neuroloog

Ook al kwamen we al ruim 10 jaar met Copaxone bij de neurologen, we moesten toch eerst uitvinden welke neurologen nu de migrainepatiënten behandelen. Om deze markt goed in kaart te brengen hebben we buiten met Sales en Medical allerlei initiatieven ontplooit om onze doelgroep te leren kennen, ze te helpen en de migrainemarkt te professionaliseren. Hieronder laten we drie voorbeelden zien:

Webcasts Mastering Migraine deel 1 & 2.

Medical heeft 2 webcasts Mastering Migraine deel 1 en 2  georganiseerd waarin KOL’s uit de hoofdpijncentra hun praktijkervaringen met de CGRP-remmers deelden met hun collega’s. Van deze webcasts hebben we ook samenvattingen (white papers) gemaakt.

tab 1 image.png

Bekijk 1 van de white papers

Medicatieoverzichten preventief en acuut

Om overzicht te houden in de grote hoeveelheid geneesmiddelen en de voor –en nadelen duidelijk op een rijtje te zetten hebben we in samenwerking met neurologen twee medicatieoverzichten gemaakt. Een overzicht voor de preventieve medicatie en in het tweede overzicht staan alle geneesmiddelen voor de behandeling van acute aanval.

tab 2 image.png

Bekijk 1 van de overzichten

Praktisch handvat neurologische zorg bij hoofdpijn

Een prachtig initiatief is de nascholing Praktisch handvat, neurologische zorg bij hoofdpijn, die we samen met de VNHC hebben georganiseerd. Hierin ontwikkelen we een praktisch handvat wat neurologen naast de richtlijn kunnen gebruiken in de dagelijkse praktijk. Het bespreek actuele onderwerpen en geeft handvatten voor de behandeling. In 4 regionale sessies bespreken specialisten de onderwerpen en geeft de algemeen neuroloog feedback waarna het handvat tot stand komt. Dit is een jaarlijks terugkerend event.

Bekijk de site

Vragen over hoe we de markt in het begin hebben bewerkt? Stel deze eens aan de dames van sales of medical. Om mensen met ernstige migraine vroegtijdig te helpen hebben we een early acces programma opgezet. Hier vertellen we je graag meer over in stap 2.

Zie stap 2 – Early access programma