Onze waarden en cultuur

Ons doel is wat ons drijft. Het is het verschil dat we maken en de reden dat we elke dag opstaan: Gezondheid verbeteren, mensen zich beter laten voelen.

Onze merkbelofte toont de wereld onze inzet voor hoe we ons doel zullen waarmaken: Het begrijpen van de vele manier waarop gezondheid ons leven beïnvloedt inspireert ons om nieuwe mogelijkheden te ontdekken om te zorgen voor medicijnen en nog veel meer waardoor mensen betere dagen kunnen beleven.

Onze waarden begeleiden ons bij hoe we ons gedragen, besluiten nemen en elke dag met elkaar samenwerken. Wanneer we die waarden in de praktijk brengen leveren we een actieve bijdrage om ons doel te verwezenlijken.

vooroplopen.jpg We zetten een extra stap waar dat nodig is. Wij houden ervan leiding te geven en de branche vorm te geven. We blijven vooroplopen omdat we anders durven te zijn, een stap extra durven zetten en hogere doelen te stellen. We identificeren kansen op onverwachte plaatsen en reageren daarop door niet ingevulde behoeften te identificeren. Leiderschap wordt uitgevoerd met en door mensen. Wij brengen het beste bij elkaar naar boven en zijn blij met gedeelde resultaten.
hetsamenvoorelkaarkrijgen.jpg Wij waarderen actie. Met onze aanpak van 'we kunnen het' maken we samen oplossingen en kunnen we samen doelstellingen halen. We combineren lokale kennis met wereldwijde bronnen. We werken effectiever en gebruiken ons gezamenlijke potentieel als we samenwerken.
creativiteitwaarhetbelangrijkis.jpg We zijn creatieve probleemoplossers; fantasierijk en inventief. We streven ernaar om te excelleren en waarde te creëren: dingen beter, sneller, meer betaalbaar en meer toegankelijk maken. Hoewel we nooit creatief zijn als het gaat om naleving van regels of de veiligheid en kwaliteit van onze producten, zijn wij op zoek naar betere manieren om te nog beter te presteren en oplossingen te ontdekken voor de bestaande en toekomstige behoeften van mensen. Dit betekent nieuwe vragen stellen, leren en nieuwe contacten aangaan zodat we een duurzame waarde op bijzondere wijze kunnen bewerkstelligen.
betrokkenzijn.jpg We zijn betrokken. Wij voelen ons betrokken bij duurzame gezondheidszorg. Wij voelen ons betrokken bij het welzijn van onze patiënten, gezinnen en collega's en de gemeenschappen die wij raken en de planeet waarop wij leven. Wij streven ernaar echte partners te zijn in op vertrouwen gebaseerde relaties. We zijn attent en zorgzaam voor mensen en hun persoonlijke gezondheidsreis en streven ernaar ze in staat te stellen om hun gezondheid beter onder controle te hebben.
laatonzefamiliestrotsoponszijn.jpg Wij zijn er trots op te werken voor een bedrijf dat elke dag een verschil maakt voor het leven van mensen over de hele wereld. We nemen allemaal verantwoordelijkheid om met integriteit en eerlijkheid te werken, waarbij we de hoogste ethische en morele standaarden hanteren bij alles wat we doen. Als wij naar huis gaan en onze gezinnen over onze dag vertellen, weten we dat zij trots kunnen zijn op ons en op Teva.