Marktleider

Iedereen heeft op enig moment zorg, verzorging en medicatie nodig. Aan ons de taak om die ervaring zo doeltreffend en bevredigend mogelijk te laten zijn. Wij opereren in de volle breedte van de farmacie. Generieke geneesmiddeleninnovatieve geneesmiddelen, ziekenhuisproducten en zelfzorgmiddelen dragen het Teva logo.

Wij zijn in de openbare apotheek marktleider. Van alle verpakkingen die over de toonbank gaan, is maar liefst één op de vijf van Teva. En ook in het ziekenhuis is Teva sterk vertegenwoordigd, vooral met producten gericht op de bestrijding van kanker, ontstekingen (antibiotica) en pijn.

Generiek

Generieke geneesmiddelen zijn afgeleid van een nieuw ontwikkeld medicijn. Zij mogen gemaakt en verkocht worden, zodra de beschermingsperiode (het patent) van dit ‘merkgeneesmiddel’ is verstreken. Ze hebben dezelfde therapeutische werkzaamheid als het origineel, maar de ontwikkelingskosten zijn aanzienlijk lager. Dit zorgt ervoor dat generieke geneesmiddelen voordeliger geprijsd zijn, wat bijdraagt aan een betaalbare gezondheidszorg. Daarom stimuleert de overheid artsen en apothekers ook om zoveel mogelijk generieke geneesmiddelen voor te schrijven.

Innovatief

Teva is wereldwijd continu op zoek naar innovatieve geneesmiddelen die het welzijn van patiënten verbeteren. Daarbij richt de aandacht zich vooral op therapeutische gebieden waar de behoefte aan nieuwe werkzame stoffen hoog is. Denk aan het centraal zenuwstelsel, luchtwegen, kanker, gezondheid van vrouwen en biologische medicijnen.

Actiq OptiChamber Diamond AeroEclipse
Azilect Lonquex Redihaler
Copaxone Effentora Qvar
Duoresp Spiromax Thiosix Seasonique
Tiotrus Zonda    

Zelfzorg/healthcare

Phital, Vicks en Metamucil: Niet iedereen zal het weten, maar ook dit zijn merken van Teva. Zij behoren tot de categorie ‘zelfzorgmiddelen’; producten die de persoonlijke gezondheid ondersteunen, maar waarvoor geen recept van de arts nodig is. 

 

logo-phital.jpg  vicks_logo.jpg  

   
Metamucil