Onze kernwaarden

Wat we elke dag doen is belangrijk.

Gedreven bijdragen aan betere gezondheid: daar staan we voor. Het draait bij Teva niet alleen om wat we doen, maar ook hoe we het doen.

Onze waarden laten zien waar we in geloven, ze vertegenwoordigen het beste in ons en ze vormen een leidraad bij alles wat we doen. Onze missie en waarden zijn tot stand gekomen door onze mensen. Ze zijn ontstaan uit verhalen die onze mentaliteit en cultuur tonen, en ze vertegenwoordigen de kwaliteiten die ons uniek maken.

De missie van Teva is om een ​​wereldleider te zijn op het gebied van generieke geneesmiddelen en biofarmaceutica en om de levens van patiënten te verbeteren.

Het geeft betekenis aan alles wat we doen en het is de reden dat we elke ochtend naar ons werk komen. Het gaat over ons, de mensen van Teva, die onze toewijding, capaciteiten en vaardigheden, evenals onze passie en menselijke benadering, in praktijk brengen om te zorgen voor een beter leven en een betere gezondheid voor miljoenen mensen over de hele wereld. Onze missie en waarden helpen ons om ervoor te zorgen dat u - onze patiënten, onze klanten, onze collega's en onze gemeenschappen - de kern vormen van elke beslissing die we nemen.

Leading the way

We willen toonaangevend zijn in de sector en een voorbeeld zijn voor de beste manier van werken in een voortdurend veranderende omgeving. Wij zijn gepassioneerd over het als eerste op de markt komen en het realiseren van kansen. Wij geloven dat leiderschap met en door mensen plaatsvindt.

Focus and Accountability

Wij zijn gefocust bij alles wat we doen. We stellen duidelijke doelen en richten onze inspanningen, aandacht en energie op het behalen van resultaten. We doen wat we zeggen en we houden onszelf verantwoordelijk voor onze acties en resultaten.

Getting it done together

We werken allemaal voor één bedrijf, Teva. Door effectiever samen te werken, en door dingen af te stemmen, maken we gebruik van ons maximale potentieel en zorgen we voor ons succes.

Innovating Where We Create Value 

We innoveren om waarde toe te voegen voor patiënten, onze partners in het gezondheidszorgsysteem en onze stakeholders. We zijn constant op zoek naar originele en betere manieren om uit te blinken en oplossingen te bedenken voor huidige en toekomstige onvervulde behoeften.

Caring 

We zorgen voor het welzijn van patiënten, zorgverleners en de gemeenschappen waarmee we te maken hebben. We zorgen voor onze collega’s; door het creëren van een respectvolle werkomgeving waar iedereen welkom is ongeacht geslacht, ras, religie en/of overtuiging

Making our families proud 

Teva verbetert gezondheid en draagt iedere dag bij aan het welbevinden van mensen. Onze families kunnen enorm trots zijn op het verschil dat wij maken in het leven van mensen over de hele wereld. We doen dat door integer te werken en de hoogste standaarden te handhaven op het gebied van kwaliteit, ethiek en compliance.