Durf anders te zijn

Help Teva het leven van miljoenen mensen over de hele wereld te verbeteren.

Voor Teva is “excellence” al ruim een eeuw de maatstaf. We zijn  wereldwijd marktleider in generieke geneesmiddelen en een van de top 15 bedrijven in deze sector.

Met meer dan 43.000 medewerkers, in meer dan 70 landen wereldwijd, is de diversiteit van opvattingen, talenten en ervaring onze sleutel tot voortdurend succes. Onze krachtige organisatiecultuur biedt je de mogelijkheid om een echt verschil te maken in het leven van mensen en waarde toe te voegen aan jouw carrière.

Heb je leuke ideeën?

Teva is een plek waar goede ideeën tot bloei kunnen komen. Wij geloven in het ondersteunen van onze medewerkers en het geven van nieuwe uitdagingen om ze te laten groeien en ontwikkelen als professionals. Wij bieden onze mensen:

  • Een grote verscheidenheid aan banen en vakgebieden
  • Een unieke dynamische organisatiecultuur
  • Een schat aan mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling

Geïntegreerde innovatie

Dit ligt aan de basis van alles wat we doen bij Teva. Om koploper te blijven in een voortdurend veranderende omgeving, hebben we een creatieve, holistische benadering bij het ontwikkelen van geneesmiddelen en meer - van nieuwe moleculen en behandelingen op basis van biologische geneesmiddelen, tot complexe generieke geneesmiddelen, digitale integratie en hypermoderne productiemethoden. We ontwikkelen toegankelijke, kwalitatief hoogstaande behandelmethoden die rekening houden met de behoeften van patiënten om zo hun leven te vergemakkelijken.