Teva Skills Lab

Introductie

Educatieve programma’s en materialen met praktische handvatten voor de dagelijkse praktijk

Teva behoort tot de top 10 grootste farmaceutische bedrijven ter wereld. In Nederland neemt Teva een bijzondere plek in, als de grootste aanbieder van generieke medicatie. Een op de vijf verpakkingen die de apotheek aan patiënten levert, is een product van Teva. Teva heeft een zeer compleet portfolio op het gebied van zelfzorg, medische hulpmiddelen en prescriptiemedicatie, zowel generiek als gepatenteerd. Met medicatie, patiëntbegeleiding en ondersteuning van zorgprofessionals geven we invulling aan onze missie: ‘We make better days’.

Op het gebied van chronische longzorg (waaronder astma, COPD, Cystic Fibrosis en oncologie) is Teva Respiratoir een innovatieve speler. We boeken continue vooruitgang door de ontwikkeling van nieuwe behandelingen met medicatie, biologicals en intuïtieve inhalatiedevices. Met digitale service en apps bieden we patiënten meer regie over hun chronische longziekte.

Teva Respiratoir ondersteunt zorgprofessionals met scholing en kennisdeling via Teva Skills Lab. Hierin komen online, persoonlijke en klassikale leerstijlen samen in een veelal geaccrediteerd en direct toepasbaar educatief programma.

Naast scholing biedt Teva Respiratoir ook educatieve patiënt-communicatiematerialen voor de dagelijkse praktijk en streeft middels deze initiatieven naar een continu verbeterende patiëntenzorg.

Teva Respiratoir, een innovatieve speler op het gebied van chronische longzorg. Nu en in de toekomst.

Trainingen en nascholing

Meer informatie

Educatieve materialen

Meer informatie

Overzichtkaart inhalatoren voor Astma en COPD

Meer informatie

Aanvraag Boekje Feiten en Fabels over inhaleren

Meer informatie

Aanvraag placebo inhalatoren

Meer informatie

Aanvraag folders en patiëntenkaartjes

Meer informatie