Betrouwbare kwaliteit

Vanaf het moment dat onderzoek en ontwikkeling begint tot het moment waarop onze geneesmiddelen patiënten bereiken, is de toewijding van Teva aan kwaliteit zonder compromissen.

Wereldwijd werken er bij Teva zo’n 20.000 werknemers in meer dan 70 productiefaciliteiten in meer dan 30 landen.01

Hier in Nederland hebben we een fabriek en een Marketing & Verkoop organisatie waar meer dan 500 medewerkers werken. Voor patiënten over de hele wereld produceren wij medicijnen voor de behandeling van kanker en luchtwegaandoeningen. In Nederland zijn wij een van de grootste leveranciers van medicijnen.

Teva combineert haar ervaring met generieke en merkgeneesmiddelen om op nieuwe manieren geneesmiddelen te ontwikkelen die in een belangrijke behoefte voorzien. Het team dat dit mogelijk maakt omvat verschillende aandachtsgebieden van ons bedrijf zoals Research & Development, Quality Assurance, Registratie, wetenschappelijke en logistieke ondersteuning, Customer Service, Marketing en Sales. 

Kwaliteitsbeheer 

De toewijding van Teva aan kwaliteit is zonder compromissen en wij produceren volgens de hoogste normen op het gebied van kwaliteit- en regelgeving. Deze focus is duidelijk zichtbaar in elke fase van de ontwikkeling en productie van onze medicijnen. Al onze productieprocessen zijn gevalideerd en producten zijn getest en gecertificeerd, met behulp van geavanceerde testapparatuur gedurende het hele productieproces. Dit garandeert de naleving van de hoogste kwaliteits- en conformiteitsnormen.

Teva Global Operations is toegewijd aan het optimaliseren van de prestaties van onze wereldwijde toeleveringsketen vanaf het moment dat we onze eerste grondstoffen aanschaffen tot het moment dat onze medicijnen patiënten bereiken. We weten dat een tijdige, betrouwbare en kosteneffectieve wereldwijde distributiemogelijkheid cruciaal is om klanten en patiënten veilige, effectieve en hoogwaardige producten te bieden waar en wanneer ze die nodig hebben. Onze technologisch geavanceerde distributiefaciliteiten met grote volumes stellen ons in staat snel en betrouwbaar de beste producten in hun klasse te leveren.


  1. Back to contents.

    Gebaseerd op interne gegevens van Teva Global Operations 2018