Werken bij Teva

Wij zijn gepassioneerd over het verbeteren van gezondheid en welzijn wereldwijd en werken samen om een positief verschil te kunnen maken. Ons doel is om je te helpen het beste uit jezelf te halen - zowel thuis als op het werk - met een groot aantal voordelen.

Teva in Haarlem

Het Nederlandse hoofdkantoor van Teva is gevestigd in Haarlem, waar ongeveer 700 medewerkers werkzaam zijn. Onze vestiging in Haarlem houdt zich bezig met productie en marketing & verkoop van zowel generieke als specialité geneesmiddelen, ziekenhuisproducten en voedingssupplementen. We zijn een dynamisch bedrijf met een hechte cultuur waarin diversiteit normaal is. We bieden lokaal en internationaal talloze carrièremogelijkheden.

Onze mensen zijn onze belangrijkste kracht

Bij Teva werken we samen om gezondheid en welzijn wereldwijd te verbeteren. Ons doel is om jou en je familie te helpen het beste uit jezelf te halen - zowel op het werk als thuis.

Wij bieden een scala aan secundaire arbeidsvoorwaarden met betrekking tot financiële zekerheid en welzijn, om onze medewerkers zo te kunnen helpen een gezonde balans tussen werk en privé te vinden (sommige secundaire arbeidsvoorwaarden kunnen verschillen per land). Hiertoe behoren:

  • Een persoonlijk keuze budget dat flexibel in te zetten is voor verschillende doeleinden
  • Een aantal gezinsvriendelijke maatregelen, waaronder betaald moederschaps-, adoptie- en vaderschapsverlof
  • Optie tot flexibele werktijden, waar mogelijk
  • Goede pensioenregeling en diverse extra verzekeringen
  • Ondersteunende gezondheids- en welzijnsprogramma's die gelden voor al onze medewerkers 

Diversiteit & Inclusie: Iedereen is bij ons van waarde

Onze medewerkers zich laten ontwikkelen en deel van het geheel laten voelen is zowel een noodzaak als een kans om ons dichter bij onze patiënten, partners en gemeenschappen te brengen. Teva medewerkers hebben een breed spectrum aan ervaringen, vaardigheden en perspectieven, die ons nieuwe inzichten en mogelijkheden geven en ons tegelijkertijd helpen iedereen zich thuis te laten voelen. Wij streven naar een werkklimmaat waar elke medewerker zich betrokken voelt, in de wetenschap dat ze een belangrijke bijdrage leveren aan de gezondheidszorg en het welzijn van anderen.

Groei mee met de top: Professionele ontwikkeling

Bij Teva zien we leiderschap als een constante ontwikkeling.

Als hoog-presterende organisatie streven we naar voortdurende persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers en bieden we diverse en unieke middelen om jouw professionele groei, leiderschapskwaliteiten en carrière te ondersteunen: op locatie en online.

Wij sporen managers ook aan om hun grenzen te verkennen, om te groeien als individu en om nieuwe werkwijzen te ontdekken die hun potentieel om te groeien en te excelleren zullen aanboren. Hoewel de verantwoordelijkheid voor professionele groei altijd bij het individu ligt, spoort Teva haar medewerkers aan om officiële diploma's te halen en zal daar waar nodig ook financieel bijdragen. 

Maatschappelijke impact: Doe mee

Onze inzet voor de gezondheid van mensen zie je terug in allerlei initiatieven die de toegang tot de gezondheidszorg verbeteren en in bijdragen aan het welzijn van onze woon- en werkomgeving. Vrijwilligersactiviteiten voor medewerkers zijn een integraal aspect van onze gemeenschapsstrategie en we werken samen met non-profitorganisaties.

“Bekijk hoe collega’s vertellen over het werken bij Teva”