Onze inzet

We zien onze voortdurende inzet voor patiënten en hun gezondheid als een zwaarwegende verantwoordelijkheid en als een kans om een persoonlijke en sociale impact te hebben.

We doen wat we kunnen om de gezondheidszorg beter toegankelijk te helpen maken. Wat we doen en hoe we dat doen, maakt een verschil. We zorgen dat onze bedrijfsvoering ethisch en verantwoord is, het maatschappelijk belang voorop stelt en bijdraagt aan het oplossen van wereldwijde uitdagingen in de gezondheidszorg. Dat is de maatschappelijke impact die we willen hebben, vooral door betere toegang tot preventie en behandeling voor wie dat het meest nodig hebben. 

Onze aanpak

Als 's werelds grootste fabrikant van generieke geneesmiddelen maakt Teva zich al 118 jaar sterk voor betaalbare geneesmiddelen die er echt toe doen. Wij proberen daarnaast maatschappelijke en zakelijke impact te realiseren door samenwerking met zowel lokale gemeenschappen als wereldleiders. Daarbij maken wij gebruik van onze grootte, schaal, expertise en wereldwijde bereik om te spreken namens patiënten wereldwijd. 

Onze aanpak heeft drie speerpunten: toegang tot gezondheidszorg, tot gezondheidsprogramma's en tot maatschappelijk verantwoorde bedrijfsvoering en duurzaamheid. 

Ons beleid en onze standpunten

Teva doet al meer dan 100 jaar aan sociaal verantwoorde bedrijfsvoering, integer en transparant in elk onderdeel van het bedrijf. Ons beleid en onze standpunten weerspiegelen onze ambities en aanpak met betrekking tot zaken die relevant zijn voor zowel Teva als de maatschappij als geheel.

Lees meer over Teva's standpunten en beleid