Sollicitatieprocedure

Wat je kunt verwachten wanneer je solliciteert.

Als je na je sollicitatie op een vacature bent geselecteerd, zal je een e-mail ontvangen waarin je sollicitatie wordt bevestigd. Eén van onze recruiters zal rechtstreeks contact met je opnemen als er interesse is van onze kant om je uit te nodigen voor de volgende ronde in het wervingsproces.

Wij doen ons best om elke cv in behandeling te nemen. Hoewel we elke sollicitant graag van een persoonlijke reactie zouden willen voorzien kan het zijn dat dit soms, vanwege het aantal sollicitaties en het specifieke moment, niet lukt.

We streven ernaar om je binnen twee weken te laten weten of je geselecteerd bent voor de vervolgprocedure.

Het vervolg bestaat in principe uit twee gespreksrondes: je praat dan bijvoorbeeld met een recruiter, je eventuele toekomstige manager en toekomstige collega’s. Een assessment kan ook deel uitmaken van de procedure. Doorgaans krijg je tijdens het eerste gesprek te horen welke follow-up je verder mag verwachten. Wees open bij alle gesprekken.

Zijn wij van beide kanten na de selectierondes nog steeds enthousiast, dan volgt een aanbieding. Als je onze arbeidsvoorwaarden accepteert, krijg je je contract en volgt als laatste stap nog een antecedentenonderzoek. Doorloop je dit succesvol, dan wordt het contract rechtsgeldig en verwelkomen we je van harte als nieuwe collega!