Aanvragen boek ‘Migraine is geen hoofdpijn’ – neuroloog H. Carpay

Editie 2023

Let op: dit boek kan alleen worden aangevraagd door neurologen en migraine/hoofdpijn verpleegkundigen. Bent u dit niet? Dan kunnen wij uw aanvraag helaas niet in behandeling nemen.

H. Carpay:

‘Migraine is geen hoofdpijn’ pleit voor een actievere aanpak van migraine als goed behandelbare hersenziekte. Het boek rekent af met veel misverstanden rondom migraine. Neurologen en verpleegkundigen met aandachtsgebied hoofdpijn zullen het met plezier lezen en aan hun patiënten aanraden.


Kaft boek200Neuroloog Hans Carpay houdt zich al dertig jaar met migraine bezig. Hij beschrijft hoe hij onder de indruk is geraakt van de worsteling, fysiek én psychisch, die deze ziekte veroorzaakt bij degene die er last van heeft. In 'Migraine is geen hoofdpijn' beschrijft hij de nieuwste inzichten over wat eraan te doen is, van ouderwetse bloeddrukpillen tot de hypermoderne monoclonale antilichamen die in 2021 beschikbaar zijn gekomen.

Dit toegankelijke boek is geschreven voor alle mensen die met migraine te maken hebben (patiënten, familie van patiënten, werkgevers, huisartsen, specialisten, psychologen).

Vul onderstaand formulier in en vraag het boek voor uzelf en uw patiënten aan

MIG-NL-00193