EHC 2024

Van 4 tot en met 7 december 2024 vindt in Rotterdam het 18e European Headache Congress (EHC) plaats. Het is ons een bijzonder genoegen u voor dit congres uit te nodigen.

Via onderstaand formulier kunt u uw persoonlijke gegevens en wensen doorgeven. U wordt in de periode voorafgaand aan het congres op de hoogte gehouden van belangrijke ontwikkelingen. Meer informatie over de EHC 2024 vindt u hier.

CGR-regelgeving:De Codecommissie gaat er van uit dat de gastvrijheid voor deelnemers afkomst uit Rotterdam en/of directe omgeving zich niet zal uitstrekken tot vergoeding van de hotelkosten, waarbij "directe omgeving" in redelijkheid wordt gedefinieerd als de omgeving die binnen circa drie kwartier met het openbaar vervoer te bereizen is. 

Dit betekent dat wij als Teva per inschrijving moeten nagaan of de OV-reistijd deur tot deur minder of meer dan 45 minuten bedraagt. Op basis hiervan kunnen wij een gedeelte van de kosten voor onze rekening nemen.

 

Vul hier uw gegevens in


*Meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens vindt u hier
**Annuleringsvoorwaarden: Tot XX XXXX 2024 kunt u kosteloos annuleren, daarna zijn wij genoodzaakt 50% van de totale kosten in rekening te brengen.

CGR regeling:
Verrekening vindt plaats volgens de CGR-regelgeving (tenzij u ervoor kiest 100% zelf te betalen).

MIG-NL-00203