Over life effects

Zorgen dat je een beter leven kunt leiden

Leven met een of meer chronische aandoeningen beïnvloedt je leven op veel verschillende manieren. De enige mensen die echt begrijpen wat je doormaakt, zijn degenen die al jaren voor dezelfde uitdagingen staan.

Met dit in gedachten hebben we Life Effects ontwikkeld, een initiatief dat door patiënten is opgezet. Samen verkennen we de meest recente wetenschap en denken we mee over jouw situatie. Of het nu gaat om een ​​nieuw onderzoek of een nieuwe kijk op jouw ziekte, we proberen relevante inzichten op een duidelijke manier te belichten.

We geven je tips en bespreken de laatste technologieën om het leven een beetje makkelijker te maken. Het kan een nieuwe app zijn om uw afspraken te organiseren of praktische oplossingen om het leven met uw aandoening net wat gemakkelijker te maken. We kiezen de beste van het stel, in de praktijk getest door andere patiënten.

We delen verhalen over de realiteit van het leven met chronische aandoeningen. Het kan de uitdaging zijn om een ​​nieuwe baan te beginnen of de strijd om elke dag uit bed te komen. We praten over hoe het is met mensen die hetzelfde hebben meegemaakt.

De inhoud is gemaakt in samenwerking met twee toonaangevende mediabedrijven: Healthline, de snelst groeiende informatiesite voor consumentengezondheid, en Slate, eigendom van The Slate Group. Alle inhoud op de site voldoet aan de strikte redactionele normen en richtlijnen van Healthline en The Slate Group.

Over Teva

Life Effects is opgericht door Teva. Met ons brede assortiment van 1.800 verschillende producten hebben we een goed beeld bij de uitdagingen, waarmee mensen worden geconfronteerd bij het omgaan met hun gezondheid.

Over de hele wereld verbeteren we de gezondheid van 200 miljoen mensen elke dag. In Nederland is een op de zes geneesmiddelverpakkingen die bij de apotheek verstrekt wordt een product van Teva.

In het afgelopen decennium hebben we meer dan 11 miljard dollar geïnvesteerd in het onderzoeken van nieuwe manieren om mensen te helpen hun leven optimaal in te richten. We werken samen met meer dan 250 patiëntenorganisaties en we delen onze kennis en financiering met academische instellingen, non-profitorganisaties en overheden.

Door deze inspanningen en meer, begrijpen we beter hoe jouw gezondheid jouw leven beïnvloedt en blijven we ons inzetten om te zorgen dat jij een beter leven kunt leiden.