Mijn Geneesmiddel in Beeld® nu ook beschikbaar voor Pharmacom

Teva heeft Mijn Geneesmiddel in Beeld® nu ook beschikbaar gemaakt voor apotheken die Pharmacom gebruiken. Patiënten die nu vanwege het coronavirus niet zelf naar de apotheek (mogen) komen, kunnen door hun buurvrouw, buurman, kinderen of andere mantelzorgers hun geneesmiddelen plus het overzicht met daarop alle medicatie, afbeeldingen, innamemomenten, instructies en waarschuwingen laten meenemen. Steeds meer apotheken verstrekken dit kosteloze medicatieoverzicht bij de terhandstelling van geneesmiddelen.


Apothekers kunnen op MyTeva terecht voor de uitlegvideo over het gebruik van Mijn Geneesmiddel in Beeld® in Pharmacom. Direct installeren? Klik hier.

Ook los van de virusmaatregelen kunnen veel mensen behoefte hebben aan meer overzicht, heldere pictogrammen en afbeeldingen van hun medicijnen. Ze vinden dat allemaal terug in Mijn Geneesmiddel in Beeld®, digitaal of als printje door de apotheek verstrekt, binnen het reguliere afleverproces. Innovatief, effectief en eenvoudig. Voor Pharmacom-gebruikers biedt Teva bovendien de mogelijkheid om de informatie op het Medicatie-advieskaartje (MAK) in beeld te brengen. Voor zowel Mijn Geneesmiddel in Beeld® met als zonder het Medicatie-advieskaartje zijn de handleidingen te vinden op MyTeva.

Inmiddels verstrekken al honderden apotheken Mijn Geneesmiddel in Beeld® aan duizenden patiënten en mantelzorgers. Steeds meer apotheekbezoekers raadplegen de store locator om een apotheek in hun buurt te vinden waar ze naar Mijn Geneesmiddel in Beeld® kunnen vragen. Staat uw apotheek hier al bij? Er wordt bij een groot publiek regelmatig aandacht besteed aan dit medicatieoverzicht en aan deze store locator in onder andere Libelle en Margriet en bij diverse gezondheidsonderwerpen op Nu.nl. Neem voor meer informatie contact op met uw Teva Rayonmanager, kijk op MyTeva of stuur ons een email via MijnGiB@Teva.nl.

NL/TS/20/0025