Therapeutische gebieden

Een overzicht van onze belangrijkste therapeutische gebieden.

Centrale zenuwstelsel (CZS)

Als een van de marktleiders in behandelingen voor CZS-aandoeningen maakt Teva producten voor de behandeling van patiënten met neurologische en neurodegeneratieve aandoeningen, pijn en slaapstoornissen.

Teva ontwikkelt ook innovatieve oplossingen voor migraine en sociaal verantwoorde pijnbehandelingen. 

Luchtwegen

Teva zet zich in voor kwalitatief hoogstaande behandelingen voor mensen met luchtwegaandoeningen, waaronder astma, hooikoorts en chronisch obstructieve longziekte (COPD). We optimaliseren therapieën door nieuwe manieren van toedienen en medicatie die precies aansluit op de behoeften van de patiënt.

Teva richt zich hierbij vooral op twee belangrijke kwesties: therapietrouw en de behandeling van astma die heel moeilijk onder controle te krijgen is.

Het doel is de astma onder controle te krijgen, zodat de patiënt een goede longfunctie behoudt en minder last heeft van de symptomen en astma-aanvallen.

We richten ons ook op de ontwikkeling van nieuwe behandelingen. Bij Teva ligt de focus op het combineren van onze krachten in specialités (zowel kleine moleculen als biologische geneesmiddelen), hulpmiddelen en generieke geneesmiddelen.

Teva werkt momenteel ook aan uitbreiding van het assortiment en het tegemoet komen aan onvervulde behoeften van luchtwegpatiënten.

Ook stellen we educatieve materialen beschikbaar om de uitleg en kennis van medicatie te ondersteunen.

Oncologie

Wij maken een groot verschil in het leven van kankerpatiënten. Wij produceren veel behandelingen, onder meer voor chronische lymfatische leukemie en indolente B-cel non-Hodgkin lymfoom. Teva brengt ook verschillende biologische geneesmiddelen tegen kanker op de markt. 

Pijnbestrijding

Teva biedt efficiënte oplossingen voor de behandeling van pijn bij volwassen kankerpatiënten die opioïden verdragen, voor de verlichting van spierspasmen bij aandoeningen aan de skeletspieren en voor de acute behandeling van pijn en misselijkheid bij volwassen migrainepatiënten. 

Zelfzorgproducten (zonder recept)

Teva biedt een scala aan zelfzorgmiddelen die zonder recept verkrijgbaar zijn bij heel uiteenlopende problemen. Ons assortiment bestaat o.a. ook uit bekende merken zoals Phital®, Sudocrem® en Infacol®.