Teva rapportage maatschappelijke verantwoordelijkheid 2019

Wij streven naar een positieve maatschappelijke impact bij alles wat wij doen.

Bij Teva proberen we onze expertise en de middelen die wij ter beschikking hebben in te zetten voor relevante gebieden van de wereldwijde gezondheidszorg. Ook proberen we te voorzien in sociale behoeften en willen wij op een verantwoorde manier zakendoen.  

Wij doen er alles aan om de gezondheid van patiënten te verbeteren en wij zorgen ervoor dat ze  beter toegang krijgen tot behandelingen. Daarbij koesteren wij een cultuur waarbij het naleven van wet- en regelgeving, ethiek en transparantie voorop staan. 

Onze strategie is gebaseerd op de belangrijkste onderwerpen op het gebied van het milieu, sociale activiteiten en bestuur (Environment, Social, Governance - ESG) en het weerspiegelt onze inspanningen om bij te dragen aan gezonde gemeenschappen en verantwoord zakendoen.

Elk jaar publiceren we een rapport om onze inspanningen op deze gebieden onder de aandacht te brengen en onze prestaties en verhalen te delen met onze belanghebbenden, waaronder onze medewerkers, investeerders en mensen die werken in de wereldwijde gezondheidszorg.

Ons rapport over 2019 weerspiegelt de inspanningen van Teva om de gezondheid van patiënten en gemeenschappen te verbeteren en om transparantie en verantwoording in ons hele bedrijf te bevorderen.

Lees ons Environmental, Social and Governance (ESG) progress report voor meer informatie over onze inspanningen in 2019.